Още снимки:
test

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?

07.04.2020 21.28

Най-трудната част във връзките е откриването на точния за нас човек. Подсъзнателно или не всеки от нас търси определени черти от характера у партньорите си, които смята за ценни и важни за успеха на една връзка. Понякога това е продиктувано от стремежа да открием човек, чиито черти от характера и особености на личността ни допълват по някакъв начин, правят ни по-добра версия на себе си.

Всяка зодия има своите предпочитания към чертите от характера на партньорите си, които търси в тях. Ето кои са те.

Овен

Овните винаги имат силен афинитет към партньори, които не спират да търсят тръпката в живота си. Пленяват ги хора, които като тях се вълнуват от приключения, романтика и забавления в живота. Това е част от рецептата им за успех на връзката.

На Овните никога не им е скучно, защото винаги намират как да се забавляват. Затова и търсят човек, който да вибрира на вълната на забавлението. В противен случай губят интерес към връзките.

Телец

Телците търсят самодостатъчност у партньорите си. Самите те са си достатъчни и често имат нужда от уединение. В тези мигове имат необходимост от човек до себе си, който да цени и притежава същото качество, без да ги безпокои. Телецът е зодия, която безкрайно обича комфорта на дома. Като домошари те обичат да се потапят в този уют, без да бъдат обезпокоявани.

Близнаци

Една от най-важните черти от характера, които Близнаците търсят в своите партньори, е уникалността. Тя ги пленява моментално, привлича вниманието им като магнит и ги притегля до момента, в който усетят, че я няма. За Близнаците е важно партньорът им да не спира да ги изненадва, да ги впечатлява и да гледа на живота със страст. Това им действа като опиат, който поддържа огъня им.

Рак

Чувството за хумор е много важно за Раците. Във връзките си те търсят смях и забавления на високо ниво. За тази зодия голямо значение има интелектът и още повече интелигентното тънко чувство за хумор.

Ако не успеете да разсмеете Рак, не се надявайте да ви обърне внимание в интимен план.

Лъв

Лъвовете са амбициозна зодия и затова ценят именно това качество у любовните си партньори. Те се възхищават на личности, които знаят как да се борят за нещата, които желаят.

Ще предизвикате истинско възхищение у Лъва, ако покажете устременост към целите си. Със сигурност ще го впечатлите, ако притежавате силен и непоколебим характер, който ви помага да правите нещата със замах.

Дева

Девите са природно интелигентни. Те не спират да се интересуват от всестранни теми през целия си живот, като ги изучават в дълбочина. Именно това ги впечатлява и у другите.

Девите имат най-хармонични връзки с партньори, които също като тях имат висок коефициент на интелигентност и не спират да се развиват. Тази зодия обича да разговаря надълго и нашироко за интересите си и за нещата, които са научили. Задълбочените дискусии и разгорещените спорове събуждат истински интерес към партньорите на Девите.

Везни

Везните се възхищават на комуникативния финес на своите половинки и затова търсят именно такива личности, които елегантно и фино да боравят с думите. Везните са господари на иронията и сарказма. Самите те са феноменални комуникатори и ако наистина искате да привлечете вниманието им, покажете тази своя черта от характера.

Скорпион

Приключенският дух е водещ за Скорпионите в търсенето им на идеалния партньор. Скорпионите са екстравагантни и нестандартни личности, които обичат да чувстват адреналина в кръвта си непрекъснато. Също така ценят дълбоко жестовете, които човекът срещу тях е готов да направи за тях. Със сигурност ще спечелите сърцето на Скорпион, ако направите нещо забележително и специално за него.

Стрелец

Една от най-важните черти от характера на партньорите на Стрелеца е стремежът към задружност, заедност и заемане на обща позиция. Стрелците са свободолюбива зодия. Те също обичат приключенията и нестандартността във връзките, но дълбоко ценят и общите ценности и гледането в една посока. Ще впечатлите Стрелеца, ако непрекъснато го карате да се чувства предизвикан.

Козирог

Козирозите са зодиакалният знак с най-силно развита интуиция в зодиака. Те могат да „прочетат“ мислите на човека, който стои пред тях. Имат силно развито шесто чувство, което им помага да улавят нагласите и истинските намерения на хората.

Впечатляват се от личности, които притежават висок емоционален интелект и които са едновременно интуитивни и емоционални. Само такива партньори биха могли да ги разберат.

Водолей

Дружелюбни, уверени и умни, Водолеите се впечатляват от самоувереността у хората и затова биват привлечени от това качество у партньорите си.

Онова, което със сигурност Водолеите не търсят у половинките си е ревност. Водолеите обожават себе си и са уверени в това колко чудесни личности са. Затова и смятат, че партньорите им трябва да са щастливи, че са ги избрали. Ако не притежавате самоувереност и високо самочувствие, няма да впечатлите Водолея.

Риби

Рибите са много чувствителни по природа. През целия си живот те търсят духовна половинка, с която да могат да разговарят за всички дълбоки и съкровени теми, които вълнуват душата им. Ако открият партньор, с когото да вибрират на една и съща емоционална вълна, те са склонни да прощават всяка негова грешка в името на духовното им партньорство.

Разнищването на всяка малка психологическа подробност заедно с партньора им е нещото, което им доставя истинско удоволствие. Могат да не спят по цели нощи, потънали в дълбоки разговори и вълнения./az-jenata.bg

Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
12:26
"Мисията невъзможна 7", Никълъс Холт, Есай Моралес и оттеглянето му от филма
12:22
Бела Хадид, снимките ѝ по бански и някои критични коментари
12:08
Принц Хари, новият му живот с Меган Маркъл в САЩ и трудностите, с които се сблъсква
12:05
Колко често трябва да си мием косата
10:45
Приятелите на черния дроб: ряпа и патладжан
10:20
Медици призоваха за ековъзстановяване след коронакризата
09:12
Хороскоп за 26 май
25 май 2020 г.
18:30
В Индия е арестуван мъж, използвал две отровни змии да убие жена си
17:53
Жаба победи леопард
17:24
Драгалевският манастир – спокойствие и красота близо до София
17:16
Брайън Мей е претърпял инфаркт
16:04
Beautifulpeople.com и най-красивите нации според класация на сайта за запознанства
15:49
Принц Хари, Меган Маркъл, тайните им планове от преди сватбата и успяха ли да ги осъществят
15:11
Природата, защитените територии и колко от площта на планетата й трябва, за да се развива
13:57
Трус от 5,8 хвана премиера на Нова Зеландия в ефир (ВИДЕО)
12:53
73 белоглави лешоядчета се излюпиха в Източните Родопи тази година
11:53
Практикувайте „Лечебни звуци“
09:13
Създателят на Cirque du Soleil иска да го изкупи обратно
08:06
Хороскоп за 25 май
24 май 2020 г.
19:59
Одеялото и защо не можем да спим без него, дори и когато е горещо
19:52
Деменцията, Алцхаймерът, светлинната и звукова стимулация и може ли гледането на телевизия да лекува
19:44
Мелания Тръмп, животът в Белия дом и какво не успява да направи съпругата на Доналд Тръмп
16:45
Принц Хари е инициатор на решението с Меган да започнат нов живот
16:13
Окраската на пепелянките създава оптична илюзия за защита от хищници
12:24
Сънищата и Луната – неделя – 24.05.20

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора