Още снимки:
test

Седмичен хороскоп за 4-10 април

05.04.2020 15.07

ижте какво вещаят за вас звездите за следващата седмица.

Овен 21 март – 20 април

Благодатен уикенд с придобивки и предложения, които не бива да се изпускат. На 4-и може да си поставите високи цели и задачи, които ще променят съдби и отношения. Енергията ви търси поле за изява. Не се ограничавайте. В неделя чакайте подарък от съдбата. Ще се случват събития, които ще ни показват какви хора сме и доколко можем да влезем в положението на някой изпаднал в нужда. Правете това, за което ви помолят, а не това, което вие смятате, че е нужно на някого. 6-и носи промени в плана и възможност за нова работа. Събираме се в групи по интереси и професионални възможности. 7-и е тежък за родените в първата декада. Тръбачът, съдба свири сбор. на 8-и ще се сблъскате с нечии огромни апетити и амбиции. Очертават се конфликти. 9-и е омиротворяващ и стабилизиращ. Нека всеки направи своята отстъпка и крачка на разбиране към другите. На 10-и идват вести, за които ще почерпите.

Телец 21 април – 20 май

На 4-и не е добре да си пасивен, но и прекалената активност ще ви изиграе лош номер и ще ви постави в неприятни отношения спрямо околните. Не влизайте в конкурентни битки. На 5-и очаквайте покровителство и защита. Направете някому подарък, посетете близки и проявете състрадание. На 6-и късметът ще работи за родените след 10-и май. Нещо забравено от миналото изплува, става актуално и определящо в живота ни. Ще се наложи да се откажете от досегашния начин на живот. 7-и изисква смяна на тактиката и отбора. Влезте в нов екип. От особено значение е да се приобщите към определена група, а не да действате сами. На 8-и лакомията взима връх над здравия разум. В следващите дни попадате в неприятни положения.

9-и и 10-и са рисковите ви дни. Ще се окажете в изолация в момент, в който отчаяно се нуждаете от разбиране и защита. Внимавайте с техника и транспорт.

Близнаци 21 май – 21 юни

4-и предлага приятни моменти. Събуждат се сили, които ще позволят да се справите с трудните положения и да си осигурите подкрепа дори и от конкуренцията. На 5-и ще загубите и ще съжалявате, ако сте далече от хората, които очакват да се погрижите за нуждите им. Очертават се проблеми в любовта и връзките. 6-и ви поставя в конфликтна позиция. Ще се появи стар проблем, който прибързано сте пренебрегнали и сметнали, че сте разрешили. Този ден показва слабите ви места, но и помага да усвоите важни житейски уроци. Предприетото на 7-и ще ви донесе възможност за нова работа и участие в съвместни бизнес проекти. Един от силните ви дни за месеца. Всичко предприето ще има успех и ще донесе придобивки. На 8-и си връщате нещо изгубено преди, дано знаете докъде да спрете. 9-и е ден на примирие. Може да се раздели неделимото преди и да се стигне до примирие при водените спорове и преговори. 10-и носи късмет.

Рак 22 юни - 21 юли

На 4-и се заемете с ремонти и преустройства у дома. Мощни сили се събуждат в тялото и в душата. Вземете важно решение, поемете си отговорноста. Не бива да се претоварвате.

В неделя с каквото можете помогнете на приятели и близки. Нищо амбициозно да не се предприема. На 6-и ви предстои обвързване, осъществявате полезни връзки. Лесно може да се освободите от тежестите на миналото, но това не значи, че в бъдеще няма да имате проблеми. На 7-и може да влезете в обезпечаваща ви среда и да намерите нова работа. Може да загубите част от личната си свобода, но ще получите някои необходими защити. На 8-и не е време за компромиси, но и прекаленият натиск е вреден. Вероятни са конфликти в семейството и средата. Деца и родители са противопоставени в искания и претенции. Скандалите трудно ще се избегнат. 9-и разпределя позиции и влияния. Оставете настрана служебната амбиция. Заемете се с тихи семейни дела, изчистете се от отровите. На 10-и сте на точното място.

Лъв 22 юли – 22 август

4-и носи приятни срещи. Може да привлечете нови партньори за бъдещи делови и обществени мероприятия. Намирате начин да блеснете на сцената на живота. 5-и е ден за прояви на благотворителност. Помагайки на някого ще успеете да прокарате и свои амбициозни проекти. На 6-и променяте прическа и визия в синхрон с промените, които предстоят. Ден на колелото. Нещата се преобръщат и така както до момента сте помагали ще се наложи и на вас да помагат. 7-и предлага шанс за нова работа и връзка с нов екип. Вземете всичко, което се предлага, дори и на намален работен ден. 8-и носи преразход на сили и средства. Търпите лишения. 9-и ви вкарва в критична и рискова ситуация. Стремежът е към равновесие, помирение и запазване на добрия тон в отношенията. Крясъците разболяват и вредят не само на връзките, но и на здравето. 10-и предлага изход. Съдбата покровителства любовните връзки. Някой може да получи предложение в разгара на кризата.

Дева 23 август – 22 септември

На 4-и постигате важна цел. Посещенията са ограничени, но може да изпратите или да получите подаръци от хората, които мислят за вас. 5-и изисква помирение, прояви на милост и състрадание. Стопете ледовете. Ден на сърцето и сърдечните работи. Направеното с цел лично облагодетелстване и амбиция ще зацикли. На 6-и непримиримите ще попаднат в изолация. Заемете се със себе си, проведете някои процедури и се прочистете от отровите в домашни условия. На 7-и е добре да влезете в определена група, екип и колектив, където интересите ви да бъдат защитени. Всичко предприето ще потръгне, ще ви осигури предимства. 8-и ви изправя пред агресия от страна на силните и на тези, от които зависите. Губите позиции. 9-и носи умиротворение. Стопете ледовете с тези, за които мислите непрекъснато. Символ на деня е умереността. На 10-и чакайте предложения. Ще има за какво да почерпите, а и близък ще ви зарадва с успеха си.

Везни 23 септември – 22 октомври

Не се отчайвайте, предстои пълнолуние във вашия знак, което може да напълни потребителската ви кошница. На 4-и правите крачка в правилната посока. Подсигурете си базата за поемане на странични творчески и делови ангажименти. На 5-и получавате подкрепа и съдействие. Ще се правят отстъпки помагащи за общото благоденствие. На 6-и вървите към промени в плана и реорганизации. Някой ще се върне към стара любов, друг към стара работа, а трети ще се впусне в паралелни връзки. Нужно е пречистване. 7-и позволява да влезете в нова среда. Смирете се и отстъпете, за да ви приемат в желаната среда. В момента тече разделяне на групи по интереси и позиции. На 8-и ограничете контактите. Трудно ще усмирите амбицията. Може да влезете в излишни спорове и да загубите престижни позиции. 9-и носи хармония и мир. Никъде не отивайте в крайности и прекалявания. 10-и отваря нови възможности. Ще се случват събития, за които някой ще почерпи.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

На 4-и не се преуморявайте. Не се занимавайте с неща извън личната си компетентност. Изолацията в тези дни и месеци ще роди гениални идеи. 5-и изисква да се погрижите за близък или приятел. Не си правете планове. Върви тестова програма и проверка на това доколко сме хора. 6-и идва с обвързваща програма, с намерения за съвместни действия и дейности. Реагирайте изпреварващо на ставащите промени. Ще ви приемат там, където до момента са ви отказвали достъп. На 7-и подпишете нови договори и се обединете в екип с доверени и проверени хора. Проблемите ще са за тези, които останат извън средата си. За 8-и се очертават битки на авторитети и позиции. Никой няма да пусне кокала. Конфликтите и у дома са неизбежни. Трудно е да се удържат децата, а и родителите са неуправляеми. На 9-10-и сте в рискова позиция. Вероятен е и здравословен проблем. Размислете пак, дайте шанс на връзката си. Не правете нищо на всяка цена и като за последно.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

4-и носи късмет и победи. Препоръчва се прочистване на връзките, на тялото и душата от насъбраната шлака и неудовлетворение. На 5-6-и ще давате и ще обслужвате нечии интереси. Не започвайте нови и амбициозни дейности. Преди да поискате помислете какво може да предложите насреща. Стартираното с желание за печалба ще зацикли. Време е да усвоите и някои уроци, които ще ви дадат предимства. Оставете някой друг да се доказва и да взима неподготвен думата.

7-и дава възможност да получите право на достъп до важна среда и група. Проектите ви ще получат нужното одобрение и финансиране. 8-и идва с тежки и безкомпромисни битки. Увеличете самоконтрола и не позволявайте на агресията да ви завладее. Защитавайте справедливи, а не егоистични каузи. На 9-10-и печелите пари и предимства. Намалете темпото, опитайте да разберете мотивацията в думите и предложенията на близки и съседи.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 4-и постигате важна цел и в следващите два дни доминирате в отношенията с околните. Пасивността е вредна. Енергията ви търси поле за изява, а близките очакват от вас пари и протекция. На 5-и Направете поне едно добро дело. Обадете се и подкрепете духът на близък, който е самотен или оставен да се оправя сам. На 6-и един от дните, в които лесно може да се усвои това, което обикновено ви изглежда трудно и недостъпно. Намерете допълнителни физически занимания за себе си и децата. 7-и поставя на изпитание връзките ви, а на 8-и може да направите грешен и прибързан ход. Не водете в този ден важни преговори, опитайте да запазите самообладание. 9-и носи примирието на копието на войната, която днес водим и със самите себе си. 10-и ще даде на всеки неговият шанс и възможност. Ще уредите важен семеен проблем и ще започнете възстановителна програма в посока на личния си бизнес.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота не се претоварвайте, щадете сърцето. Погрижете се за близките, пригответе им лично направен от вас подарък. На 5-и тествайте нови здравословни и козметични продукти. Ще намерите начин да решите проблемите от миналото. Сега е момента да се заздравяват връзките и да се осигуряват нужните защити. В следващите дни очаквайте информации, която ще ви насочат, зарадват и насърчат в търсенията ви. На 6-и е ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване и привличане на спонсори. На 7-и се свързвате с бъдещи партньори и клиенти. Внедрете се в средата, която ви привлича. Добре е да кандидатствате за места и позиции, за които имате нужния ценз и подготовка. На 8-и защитете справедливи искания. Ще разберете на кого може да разчитате и на кого не. Не правете компромиси. 9-10-и са рискови. Смирете амбициите и не се включвайте в екстремни състезания и конкурси.

Риби 20 февруари – 20 март

На 4-и енергията Кундалини започва изкачването си по гръбначния стълб. Дръжте се изправено независимо проблемите. Може да се постигне непостижимото преди. На 5-и Луна и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Вероятни са конфликти в чувствата. Един подарък ще стопи дистанцията. На 6-7-и се гответе за атака по всички фронтове. Свалете старата кожа, дистанцирайте се от всеки и от всичко, което ви вреди и разболява. Трудно ще пробиете сами, а и думата ви няма да тежи срещу тази на колектива. 8-и поднася удари на съдбата. Пълнолунието превъзбужда, вади на показ стаените мисли и черти на характера. Отлагайте важните срещи и преговори за следващите дни. На 9-10-и постигате максималното и обирате овациите. Делете поравно екстри и задължения. Не прикривайте придобивките и не си яжте сами обяда. Ще се случват събития, които ще издигат на преден план вашата кандидатура в професионален и обществен план. /monitor.bg

Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
12:26
"Мисията невъзможна 7", Никълъс Холт, Есай Моралес и оттеглянето му от филма
12:22
Бела Хадид, снимките ѝ по бански и някои критични коментари
12:08
Принц Хари, новият му живот с Меган Маркъл в САЩ и трудностите, с които се сблъсква
12:05
Колко често трябва да си мием косата
10:45
Приятелите на черния дроб: ряпа и патладжан
10:20
Медици призоваха за ековъзстановяване след коронакризата
09:12
Хороскоп за 26 май
25 май 2020 г.
18:30
В Индия е арестуван мъж, използвал две отровни змии да убие жена си
17:53
Жаба победи леопард
17:24
Драгалевският манастир – спокойствие и красота близо до София
17:16
Брайън Мей е претърпял инфаркт
16:04
Beautifulpeople.com и най-красивите нации според класация на сайта за запознанства
15:49
Принц Хари, Меган Маркъл, тайните им планове от преди сватбата и успяха ли да ги осъществят
15:11
Природата, защитените територии и колко от площта на планетата й трябва, за да се развива
13:57
Трус от 5,8 хвана премиера на Нова Зеландия в ефир (ВИДЕО)
12:53
73 белоглави лешоядчета се излюпиха в Източните Родопи тази година
11:53
Практикувайте „Лечебни звуци“
09:13
Създателят на Cirque du Soleil иска да го изкупи обратно
08:06
Хороскоп за 25 май
24 май 2020 г.
19:59
Одеялото и защо не можем да спим без него, дори и когато е горещо
19:52
Деменцията, Алцхаймерът, светлинната и звукова стимулация и може ли гледането на телевизия да лекува
19:44
Мелания Тръмп, животът в Белия дом и какво не успява да направи съпругата на Доналд Тръмп
16:45
Принц Хари е инициатор на решението с Меган да започнат нов живот
16:13
Окраската на пепелянките създава оптична илюзия за защита от хищници
12:24
Сънищата и Луната – неделя – 24.05.20

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора