Още снимки:
test

20 признака, че сте истински Овен

02.04.2020 15.05

Смел, позитивен, сърцат, отдаден в любовта – това са сред основните белези, присъщи на зодия Овен. Вижте 20 от неговите характеристики.

1. Овенът е роден лидер, който знае как да управлява.

Сред най-характерните белези на зодия Овен е тяхната изявена лидерска черта. Представителите на зодия Овен определено знаят как да ръководят хора, приемат отговорността си и смело водят отбора си към победа. Родени са да бъдат лидери и са целеустремени към властови позиции.

2. Безстрашни са в ситуация на опасност.

Овенът не е страхлив. Той е смел, невероятно силен, устойчив и се нарежда сред най-храбрите знаци в зодиака. Когато ситуацията е много сериозна, те не се поддават на напрежението и не бягат от трудностите. Изправят се смело срещу опасността и приемат предизвикателството. Това тяхно качество ги прави и добри ръководители.

3. Трудно е да се предскажат действията им.

Едно от най-характерните неща за Овена е, че той наистина успява да изненада хората около себе си със спонтанни решения и действия.

4. Спонтанни са.

Непредсказуемостта на тяхната личност със сигурност няма да остави някой да скучае в тяхната компания.

5. Имат бунтарска страна и обичат да правят нещата по техния начин.

Овенът е много независим и държи на своята свобода. Тази негова черта често му дава поводи да е революционно настроен и против статуквото, било то в обществото или в кариерен план.

6. Целеустремени са и нямат време за глупости.

Овенът много добре знае какво иска в живота и как да го постигне. Точно заради своите амбициозни стремежи представителят на зодиакалния знак Овен няма време за глупости и не е толерантен към безсмислени занимания, отнемащи от ценното му време. Овенът държи да осъществи своите планове и цели и е безкрайно откровен, когато иска те да се случат. Затова може да сте сигурни, че Овенът няма да злослови зад гърба ви. Той би си казал всичко, което мисли за вас директно и в очите.

7. Лоялни са.

Когато Овен ви обещае своята лоялност, нямате причини да се съмнявате в нея. Той ще направи всичко по силите си да спази даденото обещание и да не ви предаде. Ще бъде до вас, ще пази гърба ви в трудни ситуации и можете да разчитате на него. Има типове хора, които ще останат на ваша страна, независимо от всичко. Зодия Овен са от тях.

8. Държат да се чува мнението им.

Овенът винаги има силно изразена позиция по всеки проблем и не се притеснява да я сподели. Дори държи това да се случва и неговата дума да се чува.

9. Могат да са както невероятно сладки, така и непоносими.

Овенът има две страни: едната е да бъде неустоимо мил, сладък и нежен, а другата е непоносима и дразнеща. С едната ще ви разтопи и ще го обикнете мигом, а с другата може да ви вбеси и докара до лудост. Това са негови типични черти и по тях ще познаете истинския Овен с лекота.

10. Имат силен състезателен дух и не се предават до края.

Те са много конкурентни. Това е тяхна известна характерна черта. Ако решите да ги предизвикате, трябва да сте наясно, че ще се наложи да дадете всичко от себе си, за да ги победите, тъй като те няма да се предадат лесно.

11. Имат чувствително сърце.

Макар да са силни личности, Овните имат и много нежна душевност, която е лесно ранима. Внимавайте с чувствителното им сърце и не го наранявайте, тъй като те преживяват емоционалните травми много дълбоко.

12. В любовта те са на принципа „всичко или нищо“.

Когато Овен се влюби, той/тя се влюбва много. Ама много. Представителите на тази зодия са на принципа или всичко или нищо, що се отнася до любовта. Те не приемат нещата да се правят наполовина и затова дават всичко от себе си във връзката. Естествено очакват и партньорът им да е така отдаден, както са те.

13. Овенът ненавижда скучни и повтарящи се процедури.

Типично за зодия Овен е, че родените под този знак са неуморими. Това обаче означава, че не понасят скучни и рутинни действия, включително и професионални начинания, които са твърде монотонни. Рутината им действа унищожително, разваля настроението им и стават мрачни – нещо, което не е типично за натурата им.

14. Бързо се палят и не успяват да скрият гнева си.

Когато Овен се разгневи, всички около него разбират. Обикновено представителите на зодията не се и опитват да скрият причината за своя гняв, но дори и да искат, е невъзможно.

15. Амбициозни са.

Овенът обича големите планове и да играе на едро. Амбициозни са и са целеустремени да постигнат всичко, което са начертали за бъдещето. Обикновено не позволяват на нищо да попречи на техните големи планове.

16. Не се страхуват да рискуват.

Един истински Овен винаги играе за победа и не се страхува да поема рискове. В някои ситуации, в които повечето зодиакални знаци биха се поколебали дали да рискуват, то Овенът няма съмнение в себе си. Винаги е готов да приеме предизвикателството и да хвърли зара.

17. Овенът е фокусиран върху доброто.

Овенът няма време за губене, особено пък в съжаление по загубите си. Той се концентрира върху позитивното, наясно е, че неприятните неща понякога просто се случват и ги приема, за да продължи напред без съжаление.

18. Негативността и отрицателните личности ги побъркват.

Това, което може да побърка един Овен е комуникацията с негативно настроени личности. Представителите на зодията са поначало позитивни и оптимистични хора и затова контактът с хора, които винаги са с отрицателно мнение, ги влудява. Неразбирането им към критично настроените хора е тяхна характерна черта и то силно изразена.

19. Овенът вдъхновява другите.

Оптимизмът, типичен за зодия Овен, вдъхновява хората около него и за тях той бързо се превръща в източник на мотивация.

20. Овенът е чудесен за компания и забавление.

Повечето хора обожават компанията на представителите на зодия Овен, тъй като те са родени за купон. Умеят да се забавляват и са идеални за парти. /az-jenata.bg

Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
12:26
"Мисията невъзможна 7", Никълъс Холт, Есай Моралес и оттеглянето му от филма
12:22
Бела Хадид, снимките ѝ по бански и някои критични коментари
12:08
Принц Хари, новият му живот с Меган Маркъл в САЩ и трудностите, с които се сблъсква
12:05
Колко често трябва да си мием косата
10:45
Приятелите на черния дроб: ряпа и патладжан
10:20
Медици призоваха за ековъзстановяване след коронакризата
09:12
Хороскоп за 26 май
25 май 2020 г.
18:30
В Индия е арестуван мъж, използвал две отровни змии да убие жена си
17:53
Жаба победи леопард
17:24
Драгалевският манастир – спокойствие и красота близо до София
17:16
Брайън Мей е претърпял инфаркт
16:04
Beautifulpeople.com и най-красивите нации според класация на сайта за запознанства
15:49
Принц Хари, Меган Маркъл, тайните им планове от преди сватбата и успяха ли да ги осъществят
15:11
Природата, защитените територии и колко от площта на планетата й трябва, за да се развива
13:57
Трус от 5,8 хвана премиера на Нова Зеландия в ефир (ВИДЕО)
12:53
73 белоглави лешоядчета се излюпиха в Източните Родопи тази година
11:53
Практикувайте „Лечебни звуци“
09:13
Създателят на Cirque du Soleil иска да го изкупи обратно
08:06
Хороскоп за 25 май
24 май 2020 г.
19:59
Одеялото и защо не можем да спим без него, дори и когато е горещо
19:52
Деменцията, Алцхаймерът, светлинната и звукова стимулация и може ли гледането на телевизия да лекува
19:44
Мелания Тръмп, животът в Белия дом и какво не успява да направи съпругата на Доналд Тръмп
16:45
Принц Хари е инициатор на решението с Меган да започнат нов живот
16:13
Окраската на пепелянките създава оптична илюзия за защита от хищници
12:24
Сънищата и Луната – неделя – 24.05.20

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора