Още снимки:
test

ВУЗФ с отворен онлайн кандидатстудетски прием до 20 септември

26.03.2020 08.20

Въпреки сложната ситуация около коронавируса, студентският живот във Висшето училище по застраховане и финанси ще продължи на пълни обороти - дистанционно. В унисон със съвременните методи и инструменти на обучение - включително уебинари и онлайн курсове, студентите в бизнес университета преминават изцяло към дистанционно обучение в платформата на ВУЗФ.

Кандидатстудентската кампания на Висшето училище по застраховане и финанси за предстоящата 2020-2021 учебна година вече е отворена и ще продължи до 20 септември. Записването става онлайн на сайта на висшето училище www.vuzf.bg, а след преминаването на етапите на кандидатстването, представители на ВУЗФ имат задължението да съобщят резултата в най-кратки срокове.

Иновативният начин на кандидатстване е изключително удобен - необходимо е зрелостниците да попълнят онлайн специализиран тест на ВУЗФ с въпроси от затворен тип и само с по един верен отговор. Продължителността на първата част от конкурсния изпит е 90 минути. Уведомяването на кандидатите за резултатите от теста става по електронната поща, след като бъдат оценени по шестобалната система на база на процента успеваемост, по предварително определена скала.

Вторият етап на кандидатстването включва изготвяне на онлайн есе на предварително избрана от зрелостника икономическа тема- условията и предложените теми може да откриете тук.

Университетът предлага 25 магистърски програми в сферата на застраховането, финансите, мениджмънта, корпоративното управление, шоубизнеса и журналистиката. За целта е необходимо кандидатите да предоставят успех от дипломата за завършено висше образование "Добър" или по-висок.

ВУЗФ предлага на всички кандидат-студенти 360® обиколка на университета, с която да се запознаят с обстановката и модерния облик на образователния център. Всеки, който желае може да проведе онлайн консултация, за да получи допълнителна информация за университета, образователните процеси, кариерното развитие, може да си запази среща на marketing@vuzf.bg

Иновативната платформа, с която работи Висшето училище по застраховане и финанси, предлага на своите студенти атрактивни онлайн обучения, възможност за подаване онлайн на молби, документи и всичко необходимо, което да предотврати изпускането на крайни срокове, както и онлайн консултации с преподавателите, които обръщат индивидуално внимание на студентите.

Висшето училище по застраховане и финанси e първият български университет, специализиран в областта на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството и сред водещите университети в професионалното направление "Икономика". Той е един от първите частни университети у нас с британска акредитация от BRITISH ACCREDITATION COUNCIL. ВУЗФ предлага и богато портфолио от бакалавърски и магистърски програми, разработени съвместно с бизнеса и съобразени с неговите потребности от кадри в отделните икономически направления.

ВУЗФ е мостът, който свързва бизнеса и академията. Поради тази причина университетът се стреми към непрекъснато обновяване на учебното съдържание и разработване на нови програми, още по-силно насочени към практическата част на образованието. Висшето училище по застраховане и финанси непрекъснато осигурява на своите студенти участие европейски програми и проекти, които ,от своя страна, представляват невероятна възможност за създаване на бизнес контакти, спомагат за личното и професионалното развитие. Университетът предлага и стажове в най-добрите компании в сферата на счетоводството, застраховането и финансите, както и възможности за започване на работа още по време на обучението на студентите.

/news.bg

Днес+

Коментирай статията


Последни от Общество
10:23
Медицинският съвет: Предприетите мерки за физическа и социална изолация са наложителни
10:20
Изплащат допълнителното възнаграждение за медиците, лекуващи пациенти с COVID-19
09:50
Най-пострадалият сектор в София е градският транспорт, оплака се Фандъкова
09:43
Към момента не се предвижда удължаване на учебната година според Таня Михайлова
09:32
АПИ благородно няма да удължава срока на винетките
09:18
София празнува 141 години като столица на България
08:33
Две нови жертви на коронавирус у нас, общо заразените са 477 (ОБНОВЕНА)
08:27
Променлива облачност, без валежи
08:15
Подаваме електронно жалби и сигнали до прокуратурата
02 април 2020 г.
19:38
Ананиев подписа договор за изграждането на Национална детска болница
19:11
Депутат и председателят на ПГ на ГЕРБ с положителна проба за коронавирус
18:35
Спешните медици недоволни, че остават "невидими" в борбата с коронавируса
18:28
Отрицателни са двете съмнителни проби на депутати за коронавирус
17:58
51 лаптопа и 15 таблета изпрати МОН в Хасково
17:14
Случаите на заразени в страната вече са 457
16:58
Държавата: Работодателите да ограничат преките контакти на работниците
15:45
Пуснаха тировете в Смолянско
15:41
Предлагат "Слънчев бряг" да се рекламира като балнеокурорт
15:31
300 000 лв. са вече даренията от прокурори, следователи и служители за болниците
15:21
„Майчин дом“ получи 100 000 лева дарение от Пощенска банка за борбата с COVID-19
14:41
Девет магистрати и служители дариха днес кръв след призива на Гешев
14:13
Как Спешна помощ работи в условията на пандемия
13:15
Въпреки извънредното положение: Лозан Панов реши ВКС да работи
12:55
GP-тата срещу идеята на Валери Симеонов за замяна с генерици на по-скъпите лекарства
12:18
Над 142 хил. българи са се прибрали от началото на кризата до края на март

Най-четени от Общество

Избор на редактора