Още снимки:
test

15 правила, основани на Божиите заповеди

28.02.2020 12.23

Първото правило

Бог не е създал човека за страдание – създанието Божие трябва да се радва на живота, да обича и да твори. Оплаквайте се по-малко от живота, винаги помнете, че има хора, които живеят много по-зле от вас.

Второто правило

Всеки човек е изпратен на тази Земя с някаква причина - той трябва да прояви своята божественост и да подобри света около себе си по някакъв начин. Бог дава на човека таланти, сила и способности за тази цел. Божественият дар трябва да се използва за усъвършенстване на света около нас, както и за подпомагане на тези, които наистина се нуждаят от вашата помощ.

Третото правило

Опитайте се да изпълните с любов своя живот и живота на вашите близки - това ще привлече благоприятни обстоятелства, финансово благополучие. И обратното - агресията ще се прояви в постоянно влошаване на качеството на живот.

Правило четвърто

В живота няма абсолютно нищо случайно - с нашите мисли, думи, действия и дела ние оформяме настоящата си реалност и нашето бъдеще. Така че дали ще се радвате или само ще страдате, зависи изцяло от вас.

Петото правило

Петото правило е пряко свързано с четвъртото правило: мислите оформят събития. Научете се да мислите позитивно и ще създадете реалност, която ви радва. И обратно, раздразнителността, гневът, завистта, гордостта привличат само неуспехи и лош късмет.

Правило шесто

Независимо от обстоятелствата около вас, винаги бъдете спокойни, поддържайте позитивно отношение, вярвайте в собствените си сили и в Божията помощ. И според вярата ще ви се даде!

Правило седмо

Старайте се да чувате Божия глас - просто задайте въпроса, на който искате да получите отговор и слушайте гласа на вашето Подсъзнание.

Правило осмо

Всеки може да бъде спасен с Божията помощ. Бог се намира във всеки от нас. Намерете Го в себе си и след това Го проявете чрез себе си във вашето обкръжение.

Правило девет

Независимо от това, колко тежки са нашите постъпки, Господ по равно обича всеки от нас. Библията казва: „търси и ще намериш, почукай и ще ти бъде отворено“. Въпреки това, помнете: Господ винаги дава това, от което се нуждаете в момента.

Правило десет

Един от основните божествени закони е „законът на подобието“: ако не обичате себе си, тогава и тези около вас също няма да ви обичат. "С каквато мярка измервате, с такава ще ви бъде измерено." Както се отнасяте към другите, така и другите ще се отнасят към вас.

Правило единадесето

Причината за човешките неприятности се крие не в другите хора, а в самия човек. Негативните мисли отравят живота ни и не ни позволяват да бъдем щастливи.

Правило дванадесето.

Абсолютно всичко вече е вътре в човек: власт и слава, и чест и пари. Задачата е да освободите всички блага в реалността около вас. И това е възможно чрез стриктно спазване на Божиите заповеди.

Правило тринадесет

Не разделяйте хората около вас на „лоши“ и „добри“. Ние сме това, което сме и ако вашият колега, съсед е лош за вас лично, то за другиго е напълно добър. "Не съдете, за да не бъдете съдени."

Правило четиринадесет

„Познайте себе си“ - това езотерично правило е напълно възможно да се приложи в заобикалящата ни реалност. Самопознанието е процес на откриване на способности и таланти в себе си и практическото им приложение във външния свят.

Правило петнадесет

За Бога няма такива понятия като "вина", "наказание" и други подобни. Бог признава правото на всеки да направи грешка и разбира се, да я поправи, като премине през съответния урок. И всички трудности дават сила. „Това, което не ни убива, ни прави по-силни”. Най-добрият начин да коригирате грешките е да покажете любов към себе си и към хората около вас.

Бог прави всичко, за да ви направи щастливи.

Духовни завети /tribune.bg

Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
21:48
Днешната розова Суперлуна е най-ярката и красива за годината
21:28
Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?
20:03
Джеф Безос за трета поредна година е най-богатият човек в света
18:13
5 грешки, с които отблъсквате любовта
18:10
Масла за възстановяване на ноктите след геллака
18:06
Малки стъпки за всекидневен детокс на тялото
18:03
С какво трябва да се разделим преди следващия рожден ден?
17:56
Лили Иванова към медиците: Вие сте гордост за нацията!
15:43
Нарцис (Actaea)- лечебни и магически свойства
15:13
Коронавирусът, Пинк, синът й Джеймисън и борбата им с COVID-19
15:10
Джеки Чан на 66
15:06
Хилария Болдуин, Алек Болдуин и новата ? бременност
15:03
#levelupchallenge - новото предизвикателство с тоалетна хартия за кучета и котки
15:00
Дженифър Анистън и изненадата, която направи на медицинската сестра Кимбъл Файърбанкс
13:38
Тръмп подписа указ за добив на ресурси от Луната
12:17
Сънищата и Луната – вторник – 07.04.20
10:09
Ариана Гранде пусна „карантинна“ версия на „My Everything“
08:37
Хороскоп за 7 април
06 април 2020 г.
19:13
Коронавирусът, зоопаркът в Бронкс и тигърът, заразен с COVID-19
19:08
Disney, "Свободен играч", "Круиз в джунглата", "Черната вдовица" и новите дати за филмите на студиот
19:02
Саара де ла Сиера - испанският град, който успява да се предпази от коронавируса
16:26
Какво е коронавирус - на немедицински език от медици
15:09
Балет “Арабеск” с програма в периода “Останете си вкъщи”
14:19
Майката на най-голямото британско семейство роди 22-ото си дете
14:05
Французин се „самоизолира“ през нощта в супермаркет, напи се и погледа порно

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора