Още снимки:
test

19 май – пълнолуние в Скорпион

19.05.2019 09.39

На 19 май в 00:12 часа, настъпва пълнолуние в знака на Скорпион, но можем да наблюдаваме и Синя Луна. Това космическо събитие се счита за едно от най-мощните за освобождаване, почистване и трансформиране на живота. Това е така, защото Скорпион е знакът, който управлява смъртта, прераждането и духовната трансформация.

Под светлината на това пълнолуние, ние ще бъдем призовани да разкрием повече от нашата истинска същност. Маските ще паднат, ще изхвърлим тежестите, които усещаме върху себе си. Вече няма нужда да ги носим. Вече нямаме нужда да блокираме истината за това кои сме и как искаме да живеем.


Като цяло, всички пълнолуния са време за освобождаване, но това, което е в знака на Скорпиона ще ни даде възможност да се задълбочим, да помислим върху това какво ни тегли назад, от какво ни боли и какво е необходимо да изчистим, за да разгърнем пълния си потенциал. Време, в което да можем да положим основите на нещо ново.

Докато тази енергия ни моли да мислим за нашата посока и пътя, по който вървим, ще трябва да се задълбочим в това. Енергията на Скорпион ще ни напомни, че независимо от пътя, изборите, действията или решенията, които правим, от значение е само това, което вие правите. Всеки ден можете да вземете решение как искате да видите света.

Всеки ден можете да решите дали ще опитате нещо ново или да се върнете в уюта на добре познатото ви. Всичко е избор, който може да направите, а това е част от приключението.

Около пълнолуние винаги има голяма енергия, която ни напомня да слушаме дълбочините на нашите сърце и душа. За да свърши своята „магия“ Луната, ще трябва да бъдем нежни и търпеливи. Спрете за момент и се успокойте.

Луната ще ви насочи към това, от което трябва да се освободите, за да можете да станете повече от това, което наистина сте. Свободни от ограниченията на обществото, от вашите негативни мисли и очаквания. Отговорите, които търсите, не са извън вас, те не са непременно големи или велики.

Въпреки че по време на пълнолунието в Скорпион ще разгледаме своите най-дълбоки въпроси, ще ни бъде трудно да овладеем тази мощна енергия.

Водните знаци (Рак, Скорпион и Риби) са най-засегнати от тази Луна, но същевременно са свикнали да се справят с приливните вълни от емоции. Това е деликатно време и изисква много проницателност, за да не останат наранени.

За всички представители на зодиака, това е чудесно време за тотално прочистване. Потърсете неща в дома си, които вече не използвате. Предмети, дрехи, обувки, всичко, което не ви е необходимо – в кошчето. Напишете на лист хартия какво ви притеснява и какво още не сте преодолели.

Пълнолуние в Скорпион ви дава нов поглед върху проблемите. Вероятно ще намерите начин. Добрата новина е, че това ще бъде път без връщане. Изведете всички нерешени проблеми под лупата на Луната. Рано или късно ще трябва да се изправите пред тях, за да ги разрешите и преодолеете.

Скорпионът има способността да се регенерира като никой друг и винаги излиза по-силен от битката. Не се притеснявайте, защото това пълнолуние ще ви помогне да продължите в по-добра посока. /az-jenata.bg

Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
11:02
The Witcher, Netflix и издадоха ли премиерната дата на сериала за Вещера
10:48
Inmergo, Роко Джовани и силиконовите слушалки, които потапят мозъка ни в звук
10:45
Хотелските легла и защо винаги ни се струват толкова удобни
10:40
Никол Шерцингер и Pussycat Dolls - събират ли се отново
09:46
Селфи спаси живота на млада жена с мозъчен кръвоизлив
09:27
Провокира ли киното насилие в живота?
08:17
Хороскоп за 18 септември
17 септември 2019 г.
20:03
Кой е Георгиос от „Игри на волята“ - еротичен модел, лидер или магнит за жените?
18:28
The Witcher, Netflix и издадоха ли премиерната дата на сериала за Вещера
18:24
Inmergo, Роко Джовани и силиконовите слушалки, които потапят мозъка ни в звук
17:36
Кои са десетте най-вдъхновяващите технологични лидери през 2019 г.
17:32
Кайли Дженър и Playboy
15:32
Дженифър Лопес, Cardi B, "Да свалиш Уолстрийт" и за какво актрисата е потърсила съвет
15:28
"Доза Щастие", Яна Титова и нов официален трейлър на филма
15:24
Audi AI:Trail - офроуд джип с вградени дронове и нереален дизайн
15:20
Бруклин Бекъм, Лекси Пантера и причината да скъса с Хана Крос
13:08
Защо „двойкар” в училище не трябва да е присъда?
12:39
Род Стюарт две години лекувал рак на простатата
10:49
Kак реагира британският кралски двор на признанието на ръгбиста Гарет Томас, че е ХИВ-позитивен
10:33
Барселона, Санторини, Венеция - някои от местата по света, съсипани от круизните кораби
10:30
Деми Ловато, целулитът и от какво се срамува певицата
10:17
Vision Mercedes Simplex - футуристичният автомобил, който идва от миналото
10:08
Майли Сайръс заживя с жена след развода
10:00
В Китай откриха чудовище аналог на това от Лох Нес
08:06
Хороскоп за 17 септември

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора