Още снимки:
test

Истинският мъж е умрелият. Дали?

10.11.2018 18.01

Явно въпросът за истинския мъж – как да го разпознаем и кои са качествата, които го превръщат в такъв, е въпрос, който вълнува и не остава равнодушен никого, особено пък ако става дума за жена. А една достатъчно уважаваща себе си, смела, проницателна и умна представителка на нежния пол много добре знае, че принцове на бял кон няма и че такива, на които можеш да се довериш и да посветиш голяма част от живота си, трудно се срещат. Не че ги няма. Има ги... и още как! Трудното обаче е да попаднеш още от първия път на тях. Защото освен нюх, качества, добра интуиция и известен интелект се иска и опит. Дори и последното да го имаш обаче, най-много е нужен късмет.

Съгласни сме, че да дадеш точно определение на истинския мъж не е чак толкова лесно, колкото на пръв поглед изглежда. В най-общи линии се твърди, че жените искат простички неща и най-вече отношение. Сигурно е обаче, че дамите определено обичат мъже, които им обръщат внимание. Които се интересуват от тях и ги уважават. Истината е, че жените обичат да бъдат и забелязвани, ухажвани. Няма нищо по-отблъскващо за една жена от мъж, който я пренебрегва – независимо дали става въпрос за любим, приятел или колега. Жената иска внимание. Дали ще бъде в градския транспорт или в магазина, един мъж, който веднъж е отстъпил мястото си на жената до него, или се е навел да ? подаде изпуснатата от нея на земята покупка, в нейните очи той завинаги се превръща в „истинския“.

И понеже скорошната ни статия по повод Световния ден на истинския мъж - „24 характеристики на истинския мъж“, разбуни духовете на нашите читатели и читателки по въпроса, впечатлени и очаровани от коментарите на едни, шокирани или изненадани от разсъжденията на други, най-остроумните, интересни и забавни от тях, ние бързаме да ви ги споделим.

И така... Какво е истински мъж и има ли той почва у нас?

„Е, ясно - НЯМА истински мъже!“, подема разговора по темата Irina Ta...

„Познавам!“, обажда се опитната Ми. Сис...

„Истинският мъж е умрелият“, отсича безкомпромисно Дамбулова.

„25 - Прави страхотен секс“, вметва с проницателен замах в списъка ни с качества анонимен потребител...

„Може и да има такива, но са малко по нашите ширини. Тук се възприема, че ако мъжът е внимателен, добре възпитан и любящ, значи нещо е мръднал. Един вид се унижава по този начин и изглежда слаб в очите на другите "мачовци", Динковци или Байганьовци и на първо място търси тяхното одобрение. Да не говорим, че веднага пред тях бърза да се похвали, че е топнал? Без дори да се охарчи. Но да, да кажем, че има и мааалки изключения“, с аналитичен стил в дискусията се включва Rada Ostoich

“С радост бих отделил време (не усилия) да коментирам всеки ред, но вече няма да е коментар. Ако бяхте добавили, че е принц на бял кон и сбъдва всички мечти (+ сексуални фантазии) щяхте да сте "компле", поучително се намесва сърдитият господин с никнейм Ivaylo Petrov Todorov.

“А "истинската" жена...? Смешно е! Всичко е двустранен процес. Няма "истински", има идеален партньор за теб... "Принц на бял кон...", "Принцеса от приказките..."???. - Въпрос на гледна точка!”, философски обобщава Teodora Vasileva.

“Има и такива мъже ;) Заобиколена съм с чудесни семейства и живея с човек, който държи на семейството си?”, отбелязва с оптимизъм Ели Димитрова.

„Накарай една жена да ти опише идеалния мъж, и тя ще ти опише друга жена. Горният текст го потвърждава“, със самочувствието на велик познавач на женската душевност заключава читател с никнейм dragonfly. /woman.bg

Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
08:27
Хороскоп за събота
16 ноември 2018 г.
20:22
Астрологична дневна прогноза за 17 ноември 2018 година
19:38
6 начина да преборите зависимостта си от смартфона
19:32
Английски фирми имплантират работниците си с чипове
19:08
Huawei е водачът при смартфон батериите
16:42
Месоядни звезди, които не си представят живота без пържола
12:48
Намериха мъртва бившата приятелка на рапъра Пъф Деди, от която има три деца
11:37
6 японски тайни за дълголетие
10:59
Майкъл Бубле за първи път в България
10:30
3 начина да почистите от бактериите мобилния си телефон
09:23
Студеното време води до... повече алкохол
07:52
Хороскоп за петък
15 ноември 2018 г.
20:08
Астрологична дневна прогноза за 16 ноември 2018 година
20:00
6 неща, за които всеки мъж си мечтае в леглото
18:58
Съществува ли ген на престъпността
18:14
Как да подобрим вкуса на виното
16:09
Опазете сърцето си с тази напитка
13:19
5 начина да сме по-продуктивни
13:08
"Междузвездни войни", The Mandalorian, Педро Паскал - актьорът ще участва в новия сериал
12:01
Бижутата на чичото на цар Борис III продадени за 53 млн. франка
10:41
Пуснаха на пазара пистолет, който повиква полицията след изстрел
08:05
Душът, бактериите и как можем да се разболеем
07:47
Хороскоп за четвъртък
14 ноември 2018 г.
20:10
Астрологична дневна прогноза за 15 ноември 2018 година
19:56
Нови начини да четете посланията на душата си

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора