Още снимки:
test

Истинският мъж е умрелият. Дали?

10.11.2018 18.01

Явно въпросът за истинския мъж – как да го разпознаем и кои са качествата, които го превръщат в такъв, е въпрос, който вълнува и не остава равнодушен никого, особено пък ако става дума за жена. А една достатъчно уважаваща себе си, смела, проницателна и умна представителка на нежния пол много добре знае, че принцове на бял кон няма и че такива, на които можеш да се довериш и да посветиш голяма част от живота си, трудно се срещат. Не че ги няма. Има ги... и още как! Трудното обаче е да попаднеш още от първия път на тях. Защото освен нюх, качества, добра интуиция и известен интелект се иска и опит. Дори и последното да го имаш обаче, най-много е нужен късмет.

Съгласни сме, че да дадеш точно определение на истинския мъж не е чак толкова лесно, колкото на пръв поглед изглежда. В най-общи линии се твърди, че жените искат простички неща и най-вече отношение. Сигурно е обаче, че дамите определено обичат мъже, които им обръщат внимание. Които се интересуват от тях и ги уважават. Истината е, че жените обичат да бъдат и забелязвани, ухажвани. Няма нищо по-отблъскващо за една жена от мъж, който я пренебрегва – независимо дали става въпрос за любим, приятел или колега. Жената иска внимание. Дали ще бъде в градския транспорт или в магазина, един мъж, който веднъж е отстъпил мястото си на жената до него, или се е навел да ? подаде изпуснатата от нея на земята покупка, в нейните очи той завинаги се превръща в „истинския“.

И понеже скорошната ни статия по повод Световния ден на истинския мъж - „24 характеристики на истинския мъж“, разбуни духовете на нашите читатели и читателки по въпроса, впечатлени и очаровани от коментарите на едни, шокирани или изненадани от разсъжденията на други, най-остроумните, интересни и забавни от тях, ние бързаме да ви ги споделим.

И така... Какво е истински мъж и има ли той почва у нас?

„Е, ясно - НЯМА истински мъже!“, подема разговора по темата Irina Ta...

„Познавам!“, обажда се опитната Ми. Сис...

„Истинският мъж е умрелият“, отсича безкомпромисно Дамбулова.

„25 - Прави страхотен секс“, вметва с проницателен замах в списъка ни с качества анонимен потребител...

„Може и да има такива, но са малко по нашите ширини. Тук се възприема, че ако мъжът е внимателен, добре възпитан и любящ, значи нещо е мръднал. Един вид се унижава по този начин и изглежда слаб в очите на другите "мачовци", Динковци или Байганьовци и на първо място търси тяхното одобрение. Да не говорим, че веднага пред тях бърза да се похвали, че е топнал? Без дори да се охарчи. Но да, да кажем, че има и мааалки изключения“, с аналитичен стил в дискусията се включва Rada Ostoich

“С радост бих отделил време (не усилия) да коментирам всеки ред, но вече няма да е коментар. Ако бяхте добавили, че е принц на бял кон и сбъдва всички мечти (+ сексуални фантазии) щяхте да сте "компле", поучително се намесва сърдитият господин с никнейм Ivaylo Petrov Todorov.

“А "истинската" жена...? Смешно е! Всичко е двустранен процес. Няма "истински", има идеален партньор за теб... "Принц на бял кон...", "Принцеса от приказките..."???. - Въпрос на гледна точка!”, философски обобщава Teodora Vasileva.

“Има и такива мъже ;) Заобиколена съм с чудесни семейства и живея с човек, който държи на семейството си?”, отбелязва с оптимизъм Ели Димитрова.

„Накарай една жена да ти опише идеалния мъж, и тя ще ти опише друга жена. Горният текст го потвърждава“, със самочувствието на велик познавач на женската душевност заключава читател с никнейм dragonfly. /woman.bg

Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
08:20
Хороскоп за 24 април
23 април 2019 г.
20:04
На тази дата през 1616 година умира Шекспир
18:00
Осем начина да кажеш „Обичам те!“ без думи
17:43
Трудолюбието действително помага на ученето
17:34
В мъжката брада има повече бактерии, отколкото в кучешката козина
15:16
Една пета от хората си затварят очите пред изневярата
14:56
Трябва ли бащата да присъства на раждането
14:39
Бритни Спиърс излезе от психиатрията
13:14
Приянка Чопра, Vogue Love & Wedding Issue и една корица
10:30
Пекин е готов с графика за ремонта на Великата китайска стена
09:08
Българин е купил най-скъпо продадения до момента имот в Бевърли Хилс
08:23
Хороскоп за 23 април
22 април 2019 г.
18:54
Най-предпочитаните места в самолета
18:47
Сон Тра: най-невероятният полуостров в света
18:40
Консумацията на кафе е рекордна, но цените падат
15:21
Как да не ни мъчи глад по време на постите
15:08
Детството предопределя по-нататъшния ни жизнен път
15:03
Любовен хороскоп за 22 – 28 април
14:59
Седмичен хороскоп за 22 – 28 април
13:04
Във френските Пиринеи “вали” пластмаса
10:21
Бритни Спиърс се оттегля от сцената завинаги
09:48
Осиновеният син на Чарлийз Терон още на три заявил, че не е момче!
09:36
Как четирите фази на Луната влияят на сексуалния ни живот?
08:17
Хороскоп за 22 април
21 април 2019 г.
20:41
Мъжките бради с повече бактерии от кучешка муцуна

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора