Още снимки:
test

5 типа мъже, които не стават за връзкa

12.10.2018 09.47

Всеки човек има недостатъци, затова трябва да приемеме човека до себе си с неговите, а не да се опитваме да го променим. Случвало ли ви се е обаче да намирате само негативи в някой мъж? Ако да, то връзката ви е обречена. Дори няколко месеца, прекарани с мъж, който не ви прави щастлива са изгубени, колкото и да сте влюбени в него. Ето кои са типовете мъже, с които любовните отношения са много трудни и които трябва да отбягвате, за да си гарантирате щастлив живот.

1. Иска да ви контролира - ако сте с мъж, който постоянно се опитва да ви командва, да знае къде сте, с кого и какво правите през целия ден, то той с времето ще започне да ви задушава още повече. Ще ви отнеме свободата и ще ви затвори в клетка, а такъв тип мъж няма място в живота ви. Дори в началото да ви се струва, че е отдаден на връзката ви, с времето ще започнете да се чувствате като затворник в собствения си живот. Не го допускайте.

2. Прекалено ревниви - такива мъже са наистина изключително дразнещи. Те често ви приемат като собственост и дори се опитват да ви отделят от приятелите ви, което е изключително егоистично. Връзка с такъв тип мъж се гради много трудно, защото когато една жена няма свобода, обикновено се чувства притисната и потисната.

3. Мисли само за себе си - в една връзка много важно нещо е взаимността. Когато двама души се обичат, те мислят един за друг. Дори понякога мислят повече за половинката си, отколкото за себе си. Трябва да бъдете сигурни, че ако половинката ви мисли само за себе си, не ви обича достатъчно.Ако не чувствате, че той има желание да ви помогне или да бъде до вас в труден момент, той най-вероятно той ви приема като компания, с която да задоволи собственото си желание за внимание.

4. Имат агресивно поведение - това е най-опасният тип мъже, затова побързайте да се отделечите от него, докато все още имате време. Това са мъже, които насилват приятелките си и ги тормозят системно, но проблемът е, че не проявяват това в началото на връзката, а след това. Още при първите ви срещи и разговори разберете що за човек е мъжът, с когото се срещате.

5. С прекалено много комплекси - един мъж трябва да е уверен и сигурен в себе си. Ако мъжът до вас не е достатъчно самоуверен, то вие може да се окажете негова подкрепа, вместо той ваша. Такъв мъж не ви трябва, защото може би след някакъв период от време, вие ще играете ролята на мъжа, а никоя жена не иска това.

Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
13:48
9 храни, които нямат нищо общо с представата ни за тях
13:47
US-учени откриха огромна опасност от цезаровото сечение
12:02
Есен е - време да прочистим тялото и душата
10:29
Защо не трябва да чистим падналите листа
10:14
Пет продукта за здраво сърце, които досега бяха отричани
10:09
Обявиха кои са 5-те най-вредни евтини храни
10:08
Предимствата на бананите варират в зависимост от цвета на кората
10:07
10 причини, поради които ваксината е по-опасна от самия грип
09:22
Супермоделът Карли Клос се омъжи за Джошуа Къшнър
08:50
Ролята на лука и чесъна в диетите
08:46
Храната, без която сърцето боледува
07:58
Хороскоп за 20 октомври
19 октомври 2018 г.
20:33
Астрологична дневна прогноза за 20 октомври 2018 година
19:13
Aster P на Vertu - завръщане от банкрута със смартфон за 4000 долара
18:49
Забраняват филм на "изчезналата" китайска актриса
17:57
Вим Вендерс: Филмът за папата е повече от биографичен - той е своеобразно пътешествие
17:05
Ролята на лука и чесъна в диетите
11:53
Как да спрете настинката и грипа преди да са ви стоварили
11:39
Тиквата и нейните полезни свойства
10:49
Хората, които не трябва да консумират джинджифил
10:45
Установиха кой зеленчук удължава живота
09:46
Lady Gaga се сгоди
07:54
Хороскоп за 19 октомври
18 октомври 2018 г.
20:13
Астрологична дневна прогноза за 19 октомври 2018 година
18:52
Защо е важно да глезиш мъжа си

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора