Още снимки:
test

5 типа мъже, които не стават за връзкa

12.10.2018 09.47

Всеки човек има недостатъци, затова трябва да приемеме човека до себе си с неговите, а не да се опитваме да го променим. Случвало ли ви се е обаче да намирате само негативи в някой мъж? Ако да, то връзката ви е обречена. Дори няколко месеца, прекарани с мъж, който не ви прави щастлива са изгубени, колкото и да сте влюбени в него. Ето кои са типовете мъже, с които любовните отношения са много трудни и които трябва да отбягвате, за да си гарантирате щастлив живот.

1. Иска да ви контролира - ако сте с мъж, който постоянно се опитва да ви командва, да знае къде сте, с кого и какво правите през целия ден, то той с времето ще започне да ви задушава още повече. Ще ви отнеме свободата и ще ви затвори в клетка, а такъв тип мъж няма място в живота ви. Дори в началото да ви се струва, че е отдаден на връзката ви, с времето ще започнете да се чувствате като затворник в собствения си живот. Не го допускайте.

2. Прекалено ревниви - такива мъже са наистина изключително дразнещи. Те често ви приемат като собственост и дори се опитват да ви отделят от приятелите ви, което е изключително егоистично. Връзка с такъв тип мъж се гради много трудно, защото когато една жена няма свобода, обикновено се чувства притисната и потисната.

3. Мисли само за себе си - в една връзка много важно нещо е взаимността. Когато двама души се обичат, те мислят един за друг. Дори понякога мислят повече за половинката си, отколкото за себе си. Трябва да бъдете сигурни, че ако половинката ви мисли само за себе си, не ви обича достатъчно.Ако не чувствате, че той има желание да ви помогне или да бъде до вас в труден момент, той най-вероятно той ви приема като компания, с която да задоволи собственото си желание за внимание.

4. Имат агресивно поведение - това е най-опасният тип мъже, затова побързайте да се отделечите от него, докато все още имате време. Това са мъже, които насилват приятелките си и ги тормозят системно, но проблемът е, че не проявяват това в началото на връзката, а след това. Още при първите ви срещи и разговори разберете що за човек е мъжът, с когото се срещате.

5. С прекалено много комплекси - един мъж трябва да е уверен и сигурен в себе си. Ако мъжът до вас не е достатъчно самоуверен, то вие може да се окажете негова подкрепа, вместо той ваша. Такъв мъж не ви трябва, защото може би след някакъв период от време, вие ще играете ролята на мъжа, а никоя жена не иска това.

Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
10:59
Тренирайте за удоволствие, а не за изгаряне на калории
10:37
Как тялото ни подсказва, че има дефицит на колаген
09:23
Пет предмета, които ще ви навлекат проклятие
08:23
Хороскоп за 19 февруари
18 февруари 2019 г.
20:05
Как да разберем прекаляваме ли с тренировките
18:48
Милиардерът Ричард Брансън подготвя грандиозен благотворителен концерт за Венецуела
18:32
Холивуд на протест срещу организаторите на Оскарите
18:12
Още никой не се е явил, за да получи над 1,5 милиарда долара джакпот в САЩ
13:41
Упражнения за удължаване на живота
13:30
Дестинации за интроверти
12:42
Защо усмихнатите хора ни привличат
12:40
Мъжът ми не спира да играе на телефона! Как да си го върна?
10:33
Седемте най-жестоки владетели, които историята познава
10:10
Junk food, чаят, витамините и как да се прочистим от токсините
09:33
Идея за хората със студени крака
08:58
Седмичен хороскоп за 18 – 24 февруари
08:50
Любовен хороскоп за 18 – 24 февруари
08:12
Хороскоп за 18 февруари
17 февруари 2019 г.
18:52
Полезно или не е ранното събуждане
18:32
Как да се храним здравословно с минимален бюджет
16:46
Джей Ло не иска да се омъжва в момента
15:55
Twitter трие, но не забравя: Изтритите съобщения се пазят с години
12:27
Научи се да живееш
12:12
12 обезпокоителни факта за храните, за които вероятно не сте подозирали
10:52
Употреби на алое вера, за които може би не знаете

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора