Още снимки:
test

Седмичен хороскоп за 12 – 18 февруари 2018

12.02.2018 14.20

Предстои ни динамична седмица, в която ще трябва да обърнем повече внимание на служебните дела и емоциите. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Изпълнявайте задачите си в срок, но не се престаравайте. Контролирайте емоциите, защото някой от колегите или дори самият шеф може да започнат да ви провокират с поведението си. Спазвайте обещанията и преценявайте шегите си, за да не си навлечете неприятности с нечия прекалена тънкообидност.

Занимавайте се самостоятелно със задачите, които не изискват допълнителна намеса или не зависят от чужди резултати. Ще се справите достатъчно бързо, за да прегледате и предишни проекти, които имат нужда от актуализиране. Проявете търпение към близките си.

Телец

Проявете наблюдателност на работното място. Вслушвайте се в разговорите и не бързайте да изразявате мнение. Подготвят се някакви промени, които едва ли ще ви засегнат пряко, но ще подразнят честолюбието и чувството ви за справедливост. Контролирайте емоциите.

Ако сега решите да показвате уменията си не само, че няма да постигнете целите си, но може и да си навлечете неприятности. Преценете кой би ви подкрепил, създайте си стратегия и изчакайте подходящия момент за действие.


Близнаци

Задачите на работното място ще са повече от обикновено и по-сложни. Вие умеете да мислите бързо и гъвкаво, ще ви хрумнат оригинални решения. Споделете ги както с шефа, така и с колегите.

Най-вероятно ще ви възложат да ръководите работния процес. Не отказвайте, но и не очаквайте от околните да действат с вашия ритъм. Взимайте под внимание подробностите, за да избегнете досадни грешки. Усилията ви ще получат финансовия си еквивалент.

Рак

Споделяйте тревогите си откровено само с близки, за които сте сигурни, че ви разбират. Едва ли техният опит ще ви помогне, но фактът, че ви изслушват търпеливо ще ви вдъхне увереност в собствените сили. Ще имате възможност да участвате в общо мероприятие с колегите.

Професионалните задължения няма да ви затруднят, а темпото, с което действате ще се отрази положително на общия ритъм. Не се натоварвайте с чужди задължения, ако се налага просто давайте идеи за решаването на една или друга задача. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления.

Лъв

Отношенията с най-близките роднини ще са спокойни, но по-далечните ще ви търсят за странни услуги. Преценете дали да им откажете или да ги помолите за нещо още по-необичайно и да се измъкнете от неловката ситуация. В началото на седмицата може да действате по-интензивно, докато се справите със сложните задачи, а след това намалете темпото.

Не обръщайте внимание на забележки или „солени“ шеги, които може да отхвърлят колегите ви. Мислете за авторитета си, а не за начин, чрез който да ги поставите на мястото им. Някой от деловите ви партньори ще направи атрактивна оферта за взаимодействие.

Дева

Ще ви е малко трудно да намерите баланс между желанието да си купите нещо ново и задължението да спазвате финансова дисциплина. Избягвайте проявите на разточителност, когато ходите на срещи с приятели. Ще подобрите отношенията си с някого, с когото се гледате накриво.

Като цяло професионалните задачи ще са в рамките на обичайното. Реагирайте на всякакви забележки с усмивка и чувство за хумор и в никакъв случай не се захващайте да раздавате правосъдие. Оставете събитията да се развиват по собствения си ход, съвсем скоро ситуацията ще придобие ясни очертания.

Везни

Първоначално ще се наложи да се занимавате с уреждането на различни административни въпроси. Изненадващо за вас ще попаднете на стар познат, който ще ви помогне, а и ще възобновите контактите си.

Въздържайте се от непланирани разходи. На работното място обстановката ще е динамична, а някои колеги ще ви изнервят с нежеланието си да участват равностойно в общите задачи. Не ги критикувайте, ще е само загуба на време. Крайните резултати ще покажат кой на какво е способен.

Скорпион

Близките няма да се справят без участието ви във важните домашни дейности. Не ги изоставяйте, за благодарност те ще ви организират някакво забавление. Ако имате някакви пропуски или забавяния в професионалните задачи е желателно още в началото на седмицата да ги наваксате.

Преценявайте си силите разумно преди да решите да се захванете с нещо ново. Отношенията между колегите може да са леко напрегнати, не се намесвайте.

Стрелец

Не се захващайте с обемни дейности, които не бихте могли да завършите през тази седмица. Ще предизвикате недоволство и ще чуете неодобрителни реплики. Ориентирайте силите си към познати дейности, с които сте сигурни, че ще се справите.

Новите начинания ще се окажат безперспективни. Дистанцирайте се от колеги, които с удоволствие обсъждат чужди грешки или старателно се опитват да прехвърлят задълженията си върху някой друг. Не привличайте вниманието, ще се окаже вредно.

Козирог

Не участвайте в досадни спорове, които само ще ви изнервят. Наблюдавайте какво се случва около вас и се постарайте да си осигурите спокойна обстановка за работа и почивка. Прегледайте си задълженията и се ориентирайте към усвояването на нова информация или непознати дейности.

Ще напреднете с професионалните задачи и ще си осигурите подкрепата дори на колеги, с които принципно не сте в много добри отношения. Действайте с равномерно темпо. Ще получите допълнителни приходи.

Водолей

Контактите ще са интензивни. Доста приятели ще се сетят за вас и ще пожелаят да се видите. Ако ги каните у дома не се безпокойте за безпорядъка или обстановката. Хората идват заради вас, не заради обзавеждането ви. Заемете се първоначално със сложните служебни задачи. Ще направите добро впечатление.

Въздържайте се от щедри обещания. Ако сте допуснали някакви грешки в края на седмицата ще успеете да ги оправите. Разчитайте на чувството си за хумор в тежки моменти.

Риби

Проявете предпазливост и преценявайте контактите си. Може да попаднете на измамници. Едва ли ще претърпите някакви сериозни загуби, но доста ще ви изнервят. Не се увличайте по предложения за бързи печалби.

Действайте самостоятелно, целенасочено и преценявайки перспективния ефект на резултатите. Ще получите поощрение за постиженията си на работното място.

Вашият хороскоп е изготвен от астролог Петя Георгиева.Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
20:25
Астрологична дневна прогноза за 18 февруари 2018 година
20:03
Кукерски костюм от Бургас е с най-дълъг косъм в страната
19:37
Ефектите на градския въздух върху тялото
13:31
Учени обясниха силната болка при порязване с лист хартия
12:55
Актриса от "Д-р Хаус" обвини Мерилин Менсън в сексуален тормоз, задето я нарекъл "китаец"
12:49
Часовник на рокендрол легендата Елвис Пресли ще бъде предложен на търг
12:34
Колко струва най-големият шоколад? И още извънгабаритни специалитети...
11:45
Рецепта за шоколадов хумус
11:14
Ейми Шумър изненадващо се омъжи
10:11
Как различните зодии си поръчват храна?
08:19
Хороскоп за събота
16 февруари 2018 г.
20:21
Астрологична дневна прогноза за 17 февруари 2018 година
17:11
Антонио Бандерас ще изиграе Пикасо
15:22
История и мода зад костюмите от "Черната пантера"
12:14
Над 100 хил. орангутани избити и загинали за 16 години
12:06
Повече секс с половинката, повече изневери
11:08
Знаци, че детето ви е пристрастено към таблет и телефон
10:27
Витамини, помагащи срещу депресия и лошо настроение
08:34
Как де избегнем грипа: 10 навика, които ви излагат на риск от вируси
08:32
7 Странни признака, които може да означават, че наистина имате здравословен проблем
07:55
Дневен хороскоп за 16 февруари
15 февруари 2018 г.
20:14
Астрологична дневна прогноза за 16 февруари 2018 година
19:38
Парис Хилтън с ново любовно парче
19:23
Щастие в дома на Уейн Рууни
14:19
Трите най-грозни тайни за хотелските стаи

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора