Още снимки:
test

Меркурий в Козирог

12.01.2018 13.17

Меркурий е планетата, която отговаря за комуникацията, интелекта, мисленето, обмяната на информация, общуването, пътуванията, търговията, сделките, и писането !!!

На 11 януари до 31 януари 20178година Планетата Меркурий влиза в знака на строгия, сериозния и регламентиран знак Козирог.

Меркурий в знака Козирог ще ни накара да бъдем много по предпазливи, по честолюбиви и много по -търпеливи във всяка една житейска ситуация. Ще търсим през този период рационални решения в комуникацията си, ще бъдем по- трезви и с едно по-логическо мислене. Ще търсим във всяко свое начинание да сме последователни и сериозни.

В комуникацията си ще се затворим доста, няма да сме много словопохотливи, ще си замълчаваме често, и няма да изказваме това, което искаме. Затвореност, страх и комплекси.

Ще искаме да получим потвърждение чрез факти за всяка ситуация, за да се опираме на закона, на доказателства. И всичко може да става много бавно, постепенно и това да ни накара да не бъдем уверени на сто процента.

Ако трябва да спорим и да водим конфликти ще проявяваме голямо спокойствие и въздържание, ще знаем по какъв начин да се аргументираме и как да убедим отсрещната страна, за да защитим своята позиция.

Но сметка на това няма да ни липсва концентрацията и способност за планиране.

В този период в общуването ни може да си имаме някой проблем свързан с това, че ще търсим в разговора си винаги целта, и във всяка изречена дума смисъл, и ако това не го получим ще бъдем най- ярките противниците за събеседника си. Трудно ще показваме мислите и чувствата си , ако въобще ги показваме пред някого, ще се мъчим да държим и да скрием всичко от себе и от другите.

Интелектуалните ни заложби в този период малко или много ще бъдат по- консервативни, ще искаме в комуникацията си да получаваме и ще даваме една отчетливост, точност, подреденост. Няма да ни харесва спонтанността и неточността. Тъй като това е времето ни свързано с много прагматичност и практичност.

Интелектуалното ни развитие може да бъде леко засегнато и затруднено, ще умеем много умело да сдържаме своите лаконични мисли и чувства. Така, че ще се насочим само и единствено на практичната страна на живота. Трудно ще усвояваме всяка нова информация и знания, но усвоени вече ще ги използваме и имаме за винаги.

При пътуванията ни е възможно също да имаме някаква лека забавеност, леки затруднения и закъснения, да не минават с такава лекота и бързина. Въоражете се с търпение и спокойствие, ще ви е нужно!

На какво трябва да се научим през този период – просто само и единствено да слушаме!

Когато общуваме с другите винаги ще седи една бариера между нас и тях, една голяма дистанция, която ще трябва да преборим. Може да бъдем много всеотдайни и отдадени на хората, да желаем да ги разберем, но винаги ще страним по един или друг начин от тях по-малко или повечко.

Много труден и сложен може да се окаже за някой от на нас, особено ако трябва да даваме някакви съвети и отговори по наболели въпроси. Вътрешния ни страх, неувереността ни, може да доведе до ниска самооценка.

Като съвет може би ще трябва да наистина да бъдем малко повече уверени в собствените си възможности и потенциали, и да избягаме от страха, да не му се подаваме. Да знаем и да вярваме в себе си, да изразяваме всичко което чувстваме и мислим, а не първо да премисляме дали е вярно, правилно или точно.

Освободете ума и емоциите си, дайте им порив и поле за изява, събирани на дълбоко в нас, те единствено само могат да ни блокират и да ни създадат проблеми!
Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg

0888 899 057


Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
20:25
Астрологична дневна прогноза за 24 април 2018г.
16:47
Кейт Мидълтън роди третото си дете
14:18
Херцогиня Катрин влезе в болница с родилни болки
12:05
Принц Уилям заведе раждащата Кейт в болницата с личен автомобил
11:51
6 грешки при купуването и консумирането на кафе
11:31
Смартфонът с покритие навсякъде
11:24
Здравословно ли е сушито
09:23
Световен ден на книгата - 23 април
09:10
5 храни с които никога няма да сте депресирани
09:08
6 храни с които да изглеждате зашеметяващо
09:02
Тези два продукта, които използваме ежедневно, причиняват рак на черния дроб
08:56
Най-лесният начин да се справите с болката в гърба
08:54
Защо и как да ядем пуканки правилно
08:01
Хороскоп за понеделник /23.04.2018/
22 април 2018 г.
20:01
Астрологична дневна прогноза за 23 април 2018г.
19:36
10 знака на езика на тялото, че вашият брак или връзка са в беда
19:33
5 храни, които защитават мозъка от стрес
18:17
Как да спестявате, когато не ви бива в това
17:52
Не ви оценяват в работата? Три съвета за новаци
17:43
Дело принуди Дейвид Копърфийлд да разкрие един от най-известните си фокуси
16:54
Най-евтините летни дестинации в Европа
15:41
Изненадващо лесен трик за контрол на преяждането
15:02
7 признака, че човекът срещу вас ви лъже
13:32
3 въпроса, които умните жени си задават преди да се обвържат
11:51
Италианец получи 3 млрд. лири наследство, но не може да го ползва

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора