Още снимки:
test

Ето от какво трябва да се отървете през 2018 според зодията си

05.01.2018 10.26

Време е да оставите тези неща в миналото, да повярвате в себе си и да постигнете това, за което мечтаете!
Овен (21 март – 19 април)
Вие сте урагани, Овни, но по някаква причина не винаги го показвате. Не всеки знае как да се справя с вас и понякога се тревожите, че това е отражение на самите вас. Но не е ваша вина, че другите не ви разбират и това не трябва да пречи на блясъка ви. През 2018 се освободете от фасадата, под която се криете и бъдете просто себе си, дори и това да означава да изгубите няколко човека по пътя. Вие сте истински огън и не можете да бъдете удържани!

Телец (20 април – 20 май)
Обичате комфорта, но понякога ви става прекалено комфортно. Харесвате неща, които са ви познати, но ако прекарвате цялото си време, правейки само едно и също, никога няма да постигнете прогрес. Има светове, които никога преди не сте виждали, чакащи да бъдат проучени! През 2018 забравете за стоенето в комфортната зона и се опитайте да оцветявате извън очертанията. Новите неща може да са страшни в началото, но ако прекарате достатъчно време, за да ги опознаете, може да ги почувствате като свои.

Близнаци (21 май – 20 юни)
Тази година не беше особено стабилна за вас, но кога в живота ви е имало неща стабилно? Намирахте се в много предизвикателни ситуации и идеи, които промениха живота ви и затова 2017 беше като доста неравен път. Трудно е да се съсредоточите върху това къде искате да бъдете, когато все още се опитвате да си починете от пътя, но това е целта на 2018. Оставете всичките си несигурности в миналата година и започнете наново, защото ако продължите по стария път, позволявате на миналото да ви дърпа назад и никога няма да стигнете никъде.

Рак (21 юни – 22 юли)
Каква година беше това само! Прекарахте я в опити да спасявате всички останали, че забравихте да спасите себе си. Но това е напълно нормално за вас - изпитвате постоянна нужда да помагате на другите и нищо не ви кара да се чувствате по-добре. Но през 2018 идва вашият ред - откажете се от идеята, че другите са на първо място и просто се съсредоточете върху това, че вие сте добре. Всеки има нужда от малко грижи.

Лъв (23 юли – 22 август)
Прекарахте 2017 в разглеждане на нещата, които ви дърпат назад, но през 2018 е време просто да се освободите от тях. Новата година може да бъде ново начало, пълно с растеж, приключения и евентуално щастие. За да посрещнете този нов период от живота си, трябва да се откажете от нещата, които ви нараниха и просто да отворите вратата за новите възможности. "Нова година, ново аз" е напълно валидно твърдение във вашия случай.

Дева (23 август – 22 септември)
Да си го кажем откровено – скъсахте се от работа през тази година. И затова блестяхте толкова силно – прекарахте много нощи в това да вършите работата си и да се развивате в посоката, в която желаете. Но дори и вие се нуждаете от време, в което да спрете, да помиришете розите и да осъзнаете колко далеч сте стигнали. През 2018 се освободете от идеята да правите всичко и си запазете време за себе си – не за това, което мислите, че трябва да правите, а за самите вас.

Везни (23 септември – 22 октомври)
Имахте проблеми с балансирането през тази година и макар и да цените истината и справедливостта, ви се струва, че са изчезнали в днешно време. Но спрете да се фокусирате върху нещата, които ви предлага света и се съсредоточете върху нещата, които можете да предложите сами на себе си. Освободете се от идеята, че можете да балансирате света – през 2018 работете само върху това да балансирате себе си. Щом настроите съзнанието си на правилната честота, че можете отново да се заемете със спасяването на света.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Тази година беше истинска въртележка за вас. Имате склонността да агонизирате за предишните си грешки и нещата, които не можете да контролирате. През 2018 трябва да се съсредоточите върху преборването на тези обсебващи мисли – в крайна сметка не можете да промените миналото и няма да ви помогне, ако стоите будни по цяла нощ и премисляте. Фокусирайте се върху бъдещето – то е единственото нещо, което можете да контролирате.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)
Вероятно сте се чувствали в безизходица през годината, но трябва да осъзнаете, че това далеч не е така. 2018 е вашето време да заблестите и нищо не може да ви спре. Звездите се подреждат за вас, но първо трябва да се отървете от всичко, което ви дърпа назад – независимо дали става дума за несигурности, изцеждащи силите ви ситуации или дори хора. Не ви е писано да бъдете държани на каишка, затова е време да я отрежете и да се върнете на пътя, който сами си пробивате. Тази година трябва да се съсредоточите върху себе си – и най-вече върху това, което искате да бъдете.

Козирог (22 декември – 19 януари)
Прекарахте голяма част от годината, опитвайки се да се впишете в калъпа, кото сте изработили за себе си и вероятно сте пожертвали някои неща, които ви правят щастливи в процеса. Имате толкова много очаквания за това какъв трябва да бъде животът ви, че сте готови да се отдалечите от всичко, което не отговаря на вижданията ви, но пропускате много прекрасни неща в процеса. През 2018 трябва да се освободите от идеята, че животът ви трябва да преминава по определен начин и просто да му се наслаждавате.

Водолей (20 януари – 18 февруари)
2017 беше година на самосъмнение за вас, Водолеи, и никой не може да ви вини – вие сте просто толкова различни! Не е чудно, че сте строги към себе си, когато и по-голямата част от света е срещу вас. Просто не се вписвате. Но през 2018 трябва да забравите за тези несигурности и да се съсредоточите върху силите си – и повярвайте ми, имате много! Именно тези ваши особености ви различават от всичко и в крайна сметка те ще ви помогнат да намерите успеха си.

Риби (19 февруари – 20 март)
Емоционално изтощени сте от 2017 и кой може да ви обвинява? Годината беше трудна за мнозина от нас. През 2018 трябва да се съсредоточите върху това, което е добро за вас, което означава да оставите зад гърба си токсичните приятелства, които изискват много от емоционалната ви енергия. Приемете го, Рибки – привличате доста изцеждащи ви хора, а вие сте склонни да изоставяте всичко, за да поправяте хората в живота си, дори и да не го заслужават. Не губете безценната си енергия за тези, които само ви нараняват. 2018 ще ви помогне да откриете кой заслужава времето ви и от кого трябва да се отървете. /dama.bg

Днес+

Коментирай статията


Последни от Любопитно
08:17
Том Пети не е починал от инфаркт, а от свръхдоза
07:55
Хороскоп за неделя
20 януари 2018 г.
20:05
Астрологична дневна прогноза за 21 януари 2018 година
19:50
Защо вино не се съхранява във вертикално положение
19:13
Ед Шийрън се сгоди
18:44
Зъболекари: Дъвченето на дъвка повече от пет минути на ден води до
18:16
Погребват Долорес О'Риърдън във вторник в родното й село в Ирландия
17:08
7 вида миризми на тялото, които издават много за вашето здраве
15:37
Лесно и полезно е да бъдеш флекситарианец
13:00
Годишен хороскоп 2018 – Зодия Скорпион
11:19
Часът на раждане и какво разкрива той за бебето
10:45
Учените откриха защо ядем шоколад когато сме нервни
09:24
Как ни променя първата любов
08:00
Хороскоп за 20 януари
19 януари 2018 г.
20:18
Астрологична дневна прогноза за 20 януари 2018 година
18:13
В Македония отбелязват Богоявление
17:59
Индия организира йога класове за лидерите на световния форум в Давос
17:08
Новата мобилна игра за Хари Потър с първи трейлър
16:47
Новозеландският премиер ще става майка
16:36
Путин скочи в леденостудена вода на Богоявление
16:01
Две чаши вино вечер за стройна фигура
15:39
Гняв, несигурност, просто ми се правеше секс... Кръшкачи признават защо са изневерили
14:17
Няколко причини да консумираме органични храни
13:06
Животът вече е любов и фитнес за Зара
12:28
Избраха най-красивата тираджийка в света

Най-четени от Любопитно

Избор на редактора