Вълшебна рецепта: Имуностимулатор от Тибет
Любопитно 30.08.2015 17:48
За тази рецепта се твърди, че е дошла до нас от Тибет. Ние не можем да гарантираме дали е така, но пък получихме рецептата от почитателка на фейсбук страницата ни, която и друг път ни е споделяла бабини съвети. Ето защо вярваме, че този домашен имуностимулатор ще има резултат.
Необходими са ви 6-7 прясно снесени яйца. Добре е да са снесени същия или предишния ден. Задължително е да измиете яйцата със четка и сапун – добре ги изтъркайте и изплакнете. Поставете ги в стъклен буркан. Изцедете сока на 8 лимона и го излейте върху яйцата. Трябва да ги покрие целите. Ако се налага – изцедете повече сок от лимон.
Оставете буркана с яйцата и лимоновия сок в хладилника. След 12 часа разбъркайте с дървена лъжица и оставете отново в хладилника. След още 12 часа разбъркайте отново. Продължете с тази процедура още два дни. След това извадете внимателно яйцата и ги поставете в друг съд, като междувременно отстраните ципата – би трябвало черупката да е станала като ципа. Разбъркайте яйцата енергично с миксер.
Добавете лимоновия сок към тях, който би трябвало да е станал бял или мътен от черупките на яйцата. Добавете и 500 гр. чист хубав мед, добавете също 100 милилитра ром или коняк, както и едно пакетче от 125 грама чисто масло. Ако добавите масло гхи ще е още по-добре. /Прочетете отделно как можете да си го направите вкъщи/. Всичко това се разбърква отново и се оставя в хладилника в стъклен или керамичен съд.
Приема се по 2 супени лъжици всяка сутрин и вечер на гладно, докато се изпие целия разтвор. Бабини рецепти/struma.bg
Необходими са ви 6-7 прясно снесени яйца. Добре е да са снесени същия или предишния ден. Задължително е да измиете яйцата със четка и сапун – добре ги изтъркайте и изплакнете. Поставете ги в стъклен буркан. Изцедете сока на 8 лимона и го излейте върху яйцата. Трябва да ги покрие целите. Ако се налага – изцедете повече сок от лимон.
Оставете буркана с яйцата и лимоновия сок в хладилника. След 12 часа разбъркайте с дървена лъжица и оставете отново в хладилника. След още 12 часа разбъркайте отново. Продължете с тази процедура още два дни. След това извадете внимателно яйцата и ги поставете в друг съд, като междувременно отстраните ципата – би трябвало черупката да е станала като ципа. Разбъркайте яйцата енергично с миксер.
Добавете лимоновия сок към тях, който би трябвало да е станал бял или мътен от черупките на яйцата. Добавете и 500 гр. чист хубав мед, добавете също 100 милилитра ром или коняк, както и едно пакетче от 125 грама чисто масло. Ако добавите масло гхи ще е още по-добре. /Прочетете отделно как можете да си го направите вкъщи/. Всичко това се разбърква отново и се оставя в хладилника в стъклен или керамичен съд.
Приема се по 2 супени лъжици всяка сутрин и вечер на гладно, докато се изпие целия разтвор. Бабини рецепти/struma.bg
CHF | 1 | 2.02049 |
GBP | 1 | 2.28431 |
RON | 10 | 3.93021 |
TRY | 100 | 5.63146 |
USD | 1 | 1.83594 |
Последни новини
- 22:04 Хороскоп за събота, 20 април 2024 г.
- 21:21 НС реши: Министърът на енергетиката да предоговори газовото споразумение с "Боташ"
- 21:14 2 май ще е неучебен за всички ученици в страната
- 19:37 Блинкен обвини Китай, че помага на Русия във войната в Украйна
- 19:26 Гърция спаси 198 плажа от концесионери, чадъри и шезлонги
- 19:17 Сидни Суини отговори на критиките, че "не е красива и талантлива"
- 19:08 Младши сержант е осъден окончателно на 7 години затвор за убийство на полицай в Пловдив
- 18:58 ЦИК реши: Велин Жеков от ГЕРБ – СДС отново ще е шеф на РИК – Варна