Още снимки:
test

От една страна Васко Жеков, Свилен Цонев и компания-от другата запознати с фактите

16.07.2015 20.00

Седнах да напиша няколко реда ( ако може така да се каже ) относно Жеков , опита за монополизиране на проституцията в Варна ръководена от Свилен Цонев и Веселин Жеков , в началото на миналото лято !

Изписаха се и доста варианти на вярно изобщо не минали през редактор , съдейки това от неграмотно написаните статии ! Освен с правописни грешки , притежаващи и невярна информация , то било частично или цялостно ! Потресаващо !

Журналистът не е ли личността изучавала тази специалност , не трябва ли да запознава народа с истински новини или пише статия колкото да изпълни темата си , а дали е истина или бошлав ……
Мисля , че на държавата и е писнало от глупостите написани от скъпите ни „журналисти” ! Затова седнах след прочит на поредната глупост написана от „журналист” , но на сайт който за първи път попаднах frognews.bg !

Започвам с техен цитат :

„Разследването за организирана група за рекет е повдигнато след жалба на Галин Ямболов, който сам се афишира като сводник. През миналото лято той разказва пред жълта медия, че хора на Веско Жеков са го пребили миналото лято. Конфликтът тръгнал от това, че Галин предлагал за простутутка жена си. За да работи необезпокоявано 22-годишната хубавица, трябвало да плащат на Жеков чрез хората му по 100 лв. на месец. Всъщност тарифите са такива, че тази сума не е непосилна. Ценорасписът на платените ласки във Варна към този момент е 20 лв. за секс и 20 лв. за орален секс.”

Потресаващо , въпросната статия , колко много грешна информация дава на народа ! И пак казвам това е само един малък цитат от въображението на един неграмотен „журналист” !

Първо когато въпросното момиче „бачкаше” за Максим Михайлов и жена му , които държаха бар „МАКСИМ” намиращ се на ул. „Стефан Стамболов”6 и делеше от всичко редом с другите момичета 50/50 тогава Максим и жена му не бяха сводници , но момичетата деляха всичко с тях , а работната стая се намираше точно срещу бара !

По времето на опитите на бригатата на Жеков да монополизират проституцията във Варна Максим държа бар „ The Girls Zone” , намиращ се тогава в уличката срещу хотел „Черно море” , редовно бе засичан една особа , която всъщност е негов „колега” от бранша – Свилен Цонев , известен като Електрата , сядаха на една от масите в заведението и си бърбореха !

От сигурен източник запознат с бизнеса , се разбра , че всъщност Максим Михайлов е наясно с цялата схема относно метода по който ще се действа за изнудване и рекет на проституиращите лица в града !

Изниква ми един въпрос : Защо на г-н Максим Михайлов някак му се разминава , като той също е в този бранш ?! Някак минава между капките ! Де на другиму този късмет !? Връщайки се на извадката Галин Ямболов никъде не се афишира като сводник и не предлага никого и никаде ! Жена му с това се занимава отпреди дори и да се познават с Галин !

Започнала е работа в бар „МАКСИМ” по обява за флаерки пусната в „Позвънете” като флаерка , но не след дълго са я запознали и тези условия на бара ! Другото , което прави впечатление и всеки може да види са цените – тези цени които са написани може да се отнасят за работещите на пътя , ама не и на лицата работещи чрез обяви ! И не на последно място , но също доста интересно задълбочено като тръгнете да четете статията ще забележите сурия правописни грешки !

Пишат се безброй глупости по всякакви теми , другото където не е писано никъде е , че Веселин Жеков не е присъствал на срещите ! Свилен Цонев – Електрата започваше така „ Жеков така смята да прави …. , трябва да си плащате иначе ще имате много проблеми , внимавайте да не Ви викнат някъде … „ и пр.

Ударната му бригада се състоя от млади момчета нуждаещи се от пари , а работата им – „да наказват” хората , които отказват да плащат ! Имаше и отделен човек , който да събира парите ! А докато всички тези момчета вършеха „мръсната” работа , Свилен бе из казината !

Друга извадка :

„Интересното е, че основните играчи – Веско Жеков и Свилен Електрата, не са били установени във Варна, въпреки че реализацията уж е протекла при пълна секретност с участието само на столични полицаи и е била държана в тайна от варненската дирекция” Изв. От „БЛИЦ”

Е как при условие , че специално Свилен Цонев , не еднократно е бил засичан в казино „Уин Бет” намиращо се в района на ЖП гарата ?!?!


„Соченият за ръководител на организираната престъпна група по всяка вероятност е имал информация за готвения удар, тъй като от около месец, по „стар тракийски обичай“ се бил изнесъл от Варна, категорични са източници на БЛИЦ.”

Не по всяка вероятност , а дефакто я има , защото иначе няма от къде да се знае каква акция или проверка ще има ! А определено се знае ! Връщам се на Максим , защото той винаги знаеше кога ще минават на „проверка” и т.н.

Друг факт относно теча на информация е :
„Знаков факт, който разкри АФЕРА е, че кумец на ортака на Веско Жеков – Свилен Цонев е … шефът на 5 РУП – Варна Трайчо Георгиев.
Afera.bg”

Другото , което прави силно впечатление е това , че около Първо РПУ има не един бардак , а този на Свилен бе точно „под носа на полицейското управление” ! Нима не са знаели ?!

Като изход на написаното бих заявила , че масово „журналистите” си пишат ей така , колкото да запълнят редовете , някои преиначават истината малко , а други просто прекаляват ! Редактори и журналисти – масово неграмотни , а образование имат уж ?!

Изпратено за Рубриката "Написано от Вас" от Юлия Денева

Днес+

Коментирай статията

17.07.2015 01:58
гост
i kato si mnogo gramoten da si izgladish pisaneto na zapetaiki i razstoqniqta

Последни от Написано от Вас
21:21
Разказът на един оцелял от лагера „Слънчев бряг” край Ловеч.(Статия)
17 юли 2017 г.
13:17
За българската журналистика – без сантимент, но с надежда
06 март 2017 г.
09:51
Как Тодор Живков създаде фалшива икономика
04 март 2017 г.
10:51
Реформаторският блок - Глас народен откриха предизборната си кампания с послание за силна държава
10:50
Божидар Лукарски: Да не разпиляваме десния вот
06 юни 2016 г.
10:06
Откриха новия Le Chef в центъра на Варна със 100 кила и супер шоу пред стотици хора
29 февруари 2016 г.
06:35
Вандали изпотрошиха парапет в центъра на Аспарухово
09 февруари 2016 г.
09:05
ДОСТ - новият политически проект на Местан или повторението на поредния сериал
07 януари 2016 г.
16:21
Младен Енчев: Архивите говорят за генезиса на ДПС
09 ноември 2015 г.
07:19
Гробът на крал Владислав ІІІ Ягело Варненчик е в текето Ак Язълъ Баба в село Оброчище
28 юли 2015 г.
23:37
СУ съкращава специални стипендии поради липса на пари за стипендии за успех
16 юли 2015 г.
23:47
Заслужава си да се опитат: Пури с крем гараш
23:26
В балчишкото село Храброво , тържествено бе открит параклис свети Апостоли Петър и Павел, от Митроп
20:00
От една страна Васко Жеков, Свилен Цонев и компания-от другата запознати с фактите
13 юни 2015 г.
09:29
Историята на една песен Uskudara /TR/ - Ясен месец веч изгрява /БГ/, от Балканите до Египет /ВИДЕО/
11 юни 2015 г.
20:01
10 юни 1990 г: Най-тъжният изгрев в живота ми - комунизмът не си отиде
12:02
Змии плъзнаха из Владиславово
08 юни 2015 г.
22:44
Учреди се местен клуб „Виница“ към СДС- Варна
07 юни 2015 г.
10:23
Риболовът –страст, хоби,антистресово хапче или начин на живот
01 юни 2015 г.
22:29
По случай деня на детето седесари зарадваха децата в онкохематологичното отделение на „Света Марина"
28 май 2015 г.
22:12
Симеон Николов: Компромисите с назначаването на г-жа Нейнски за посланик в Турция
27 май 2015 г.
22:20
Дариха книги на Читалище „Св. Св. Кирил и Методий“
12:45
Проф. Пламен Павлов: Няма по-поразен народ от отровата и черната магия на комунизма от българския
23 май 2015 г.
18:47
Николай Гацев: Мартин Димитров е "тънък" агент на Москва
21 май 2015 г.
12:57
Данчо Ментата - доказателството, че наглостта в политиката се цени като висша благодетел

Най-четени от Написано от Вас

Избор на редактора